Ewan McGregor ikäkriisistään: ”Aloin huolehtia vanhenemisesta”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suosittu skotlantilainen näyttelijä Ewan McGregor tunnusti äskettäin, että hänen tähdittämänsä Velvet Goldmine –elokuvan kuvauksissa käytettiin oikeita huumeita.

41-vuotias skottitähti on nyt paljastanut kärsineensä ikäkriisistä 40 ikävuoden kynnyksellä. Ewan panikoi karttuneista vuosista, mutta ymmärsi lopulta iän tuovan ryppyjen lisäksi myös elämänkokemusta ja viisautta.

– Kun täytin 40 vuotta, aloin huolehtia iästäni ja vanhenemisestani. Nyt se vaihe on ohi ja olen rento asian suhteen. Se on ok, kertoi Ewan McGregor IO Donna -lehdelle.

Muun muassa Trainspotting, The Ghost Writer ja Vuohia tuijottavat miehet -elokuvissa näytellyt Ewan McGregor on ollut naimisissa ranskalaisen tuottaja-suunnittelija Eve Mavrakisin kanssa jo 17 vuoden ajan. Heillä on neljä tytärtä, 15-vuotias Clara ja yhdeksänvuotiaat Esther ja Jamiyan. Pariskunnan parivuotiaan kuopuksen nimi on Anouk.