WC sai uuden digiajan vakiovarusteen – meneekö sinun ostoslistallesi?

Digi Lifestyle · Stara.fi

Kylpyhuoneiden ja WC-tilojen varustus on noudattanut jo kymmeniä vuosia täysin samaa kaavaa, sillä mitään mullistavaa ei alalla ole tapahtunut miesmuistiin. Ennen kuin nyt. Digitaalinen vallankumous on nyt nimittäin viimein saavuttanut myös vessat.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Lukemattomien tutkimusten mukaan merkittävä osa ihmisistä käyttää pöntöllä istuessaan puhelinta tai tablet-tietokonetta. Tähän saakka niille ei ole ollut myynnissä asianmukaisia telineitä, mutta nyt tilanne on iPadin osalta muuttunut.

Amerikkalainen yritys CTA Digital on nimittäin tuonut myyntiin kehittämänsä telineen, jossa sekä iPad että vessapaperi ovat kätevästi käden ulottuvilla. Digilaitetta voi lukea ilman, että sitä pidetään koko ajan kädessä. Uutuustuotteen hinta on Yhdysvalloissa 49,90 dollaria.

Kuva: Splash
Kuva: Splash