Kate Upton kuin miesten päiväuni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Kate Upton on rankattu useasti maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Kaunotar nousi tähdeksi Sports Illustrated -lehden kansikuvasta ja tekee nyt historiaa poseeraamalla kannessa myös tämän vuoden numerossa.

Victoria’s Secretin mallina tunnetuksi tullut kaunotar on nyt kiinnitetty myös Accessorize-merkin malliksi. Sopimuksen tuloksia päästään ihastelemaan nyt myös kuvina, joissa Kate Upton poseeraa kevät/kesä -malliston mainoskuvissa muun muassa bikineissä. Kuvat ikuisti Barbadoksella muotikuvaaja Josh Olins.

kateuptonsportsillustrated2013

Terveellisempää naisihannetta edustava huippumalli Kate Upton nousi helmikuussa 2011 maailmankartalle Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.