Kate Uptonin jättimäiset rinnat pysäyttävät New Yorkissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Kate Upton on rankattu useasti maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Kaunotar nousi alunperin mallimaailman supertähdeksi Sports Illustrated -lehden kansikuvasta ja tekee parhaillaan historiaa poseeraamalla toistamiseen kannessa.

Eilen Sports Illustrated -lehden maineikasta uimapukunumeroa ryhdyttiin mainostamaan näyttävästi New Yorkin ytimessä Manhattanilla. Kate Upton sai itse kunnian paljastaa valtavan mainosjulisteen legendaarisen Ed Sullivan -teatterin ulkoseinällä. Mainos on niin valtava, että sen nähneet pysähtyvät takuulla hetkeksi ihailemaan näkemäänsä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

kateuptonsportsillustrated2013

Terveellisempää naisihannetta edustava huippumalli Kate Upton nousi helmikuussa 2011 maailmankartalle Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.