Lady Gaga ei pysty kävelemään – joutuu perumaan keikkoja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmanlaajuisesti hurjan määrän levyjä myynyt poptähtiin Lady Gaga on kierrellyt ahkerasti esiintymislavoja. Naislaulaja tunnetaan persoonallisesta tyylistään, rohkeista asuistaan ja kommenteistaan. Lady Gagan uusi ARTPOP-levy julkaistaan tänä vuonna.

Nyt 26-vuotias laulajatähti on joutunut perumaan keikkojaan. Syynä ovat Lady Gagan pahentuneet selkäkivut. Tähti ilmoitti asiasta suru-uutisista faneilleen Facebook-sivullaan. Lääkäreiden mukaan Gaga kärsii nivelkalvon tulkehduksesta.

– Olen piilotellut vammaa ja selkäkipujani jonkin aikaa, mutta viimeisen kuukauden aikana ne ovat pahentuneet. Salailin sitä henkilökunnaltani, en halunnut pettää upeita fanejani. En ole voinut kävellä eilisen esiintymiseni jälkeen, Lady Gaga tunnusti.