Mielisairas mies uhaksi tappaa Alyson Hanniganin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Alyson Hannigan tunnetaan erityisesti rooleistaan American Pie -elokuvissa ja Buffy, vampyyrintappaja -teinisarjassa. Neitokainen tähditti taannoin muun muassa Date Movie- ja Love, Wedding, Marriage -elokuvia.

Nyt 38-vuotiaan tähden kerrotaan joutuneen ongelmiin erään häiriköijän kanssa. Alyson väittää John Hobbs -nimisen miehen kiusanneen häntä internetissä julkaisemalla uhkaavia viestejä muun muassa tähden Facebook ja MySpace -profiileissa sekä hänen kotisivuillaan.

Hannigan väittää miestä mielisairaaksi, ja kertoo tämän päässeen vasta pois sairaalasta. Näyttelijätär myös paljastaa Hobbsin uhkailleen häntä murhalla ja raiskaamisella. Tähti onkin TMZ-sivuston mukaan hakenut lähestymiskieltoa ahdistelijalle.

Alyson Hannigan hurmasi aikoinaan American Pie -elokuvissa päähenkilö Jimin tyttöystävänä, Michellenä. Tuttu näyttelijäkasti kokoontui yhteen jälleen vuonna 2012, kun he kuvasivat American Pie: Luokkakokous -elokuvan. Näyttelijätär on naimisissa Buffy, vampyyrintappaja -vastanäyttelijänsä Alexis Denisofin kanssa. Parilla on kaksi tytärtä, Satyana ja Keeva.