Lana Del Rey saapuu kesäkuussa konsertoimaan Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna julkaistun läpimurtoalbuminsa myötä kansainväliseksi supertähdeksi nousseen Lana Del Reyn kiertue saapuu ensi kesänä Suomeen. Hän esiintyy Hartwall Areenalla sunnuntai-iltana 16. kesäkuuta.

Nancy Sinatran ja Stevie Nicksin kaltaisiin laulajiin verratun Lana Del Reyn kappaleissa r&b-vaikutteiset mahtiballadit kohtaavat 50- ja 60-lukujen amerikkalaisen folk-musiikin. Jättihitiksi nousseen Video Games -debyyttisinglen jälkimainingeissa julkaistu Born To Die -albumi myi hetkessä miljoonia kappaleita.

Artistin menestysvuoden huipensi marraskuun lopussa ilmestynyt, kahdeksalla bonus-kappaleella laajennettu Born To Die: The Paradise Edition.

Levyn nimibiisin ja Video Games -läpimurtosinglen ohella Lana Del Reyn tunnetuimpia kappaleita ovat Blue Jeans, Born to Die, Summertime Sadness, National Anthem sekä viimeisin single Ride. Newyorkilaisartisti on laulajanuransa ohella työskennellyt myös mallina.