Lisa Seiffert varasti show’n rannalla – eikä syyttä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina Australiasta on tullut vuosi vuodelta enemmän naiskaunottaria maailman mallimarkkinoille. Eräs heistä on vielä tällä hetkellä hieman vähemmän tunnettu Lisa Seiffert, joka poseerasi viime vuonna Playboy-lehden kuukauden tyttönä.

Nyt Lisa Seiffert on ikuistettu lomailemassa miesystävänsä kanssa Yhdysvalloissa. Hän nautiskeli nimittäin olostaan Miami Beachin rannalla lukuisten kollegojensa kanssa, ja asuvalinta oli tietenkin kohdistunut bikineihin.

31-vuotias australialainen Lisa Seiffert on mallikaunotar, joka teki läpimurtonsa Playboy-lehdessä, kun hänet valittiin kuukauden Playmateksi maaliskuun 2012 lehteen. Miestenlehden lisäksi Lisa Seiffert on poseerannut runsaasti myös muissa mallikuvissa, mutta kansainväliseksi tähdeksi hän ei ole vielä onnistunut nousemaan.