Spring Break -tapahtuma nyt myös Helsinkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rukalla on järjestetty jo vuosikausia Ruka Spring Break -tapahtumaa, josta on vuosien varrella muodostunut jo perinteinen kevään biletapahtuma. Nyt Spring Break rantautuu myös Helsinkiin, jossa ensimmäinen tapahtuma järjestetään 29. – 30. maaliskuuta.

Tuborg Spring Break -bileissä pääsiäisviikonloppuna Helsingin Kaapelitehtaalla esiintyvät Karri Koira, JVG, Teflon Brothers, Raappana sekä supersuosittu vaasalaisduo Kuningas Pähkinä & Setä Tamu. Lisäksi tapahtumassa järjestetään Miss Spring Break ja Grande Cojones -kilpailut. Ensinmainittu järjestetään yhdessä Paparazzi Model Managementin -mallitoimiston kanssa.

Tapahtumassa Kaapelitehtaan Merikaapelihallin lämpötila nousee 25 asteeseen ja paikalta löytyy hengailuun aurinkotuoli- ja säkkituolialueet. Bilettäjiä palvelee yhteensä 12 baaripistettä sekä muutama muu baari. Bailujen asusteeksi suositellaan bikineitä, shortseja, toppeja, simmareita, bermudoja ja varvastossuja.