Lilly ”Persian Barbie” Ghalic jätti rintaliivit kotiin ensi-iltabileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähi-idästä ei ole tullut mainittavia tähtiä maailman mallimarkkinoille, mutta viime vuodesta saakka sieltä lähtöisin olevia neitokaisia on saatu ihastella amerikkalaisessa realitysarjassa Shash of Sunset. Sarja seuraa iranilaisten elämää Yhdysvalloissa.

Eräs sarjan tähdistä on Lilly Ghalic, joka on nyt päätynyt paparazzikuviin yllättävän rohkeassa asussa, jollaiseen hän ei voisi kotimaassaan koskaan julkisesti pukeutua. Ilman rintaliivejä liikkeellä ollut Ghalic kuvattiin vierailemassa Movie 43 -elokuvan ensi-iltajuhlissa Hollywoodin maineikkaassa kiinalaisessa teatterissa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Lilly Ghalic, oikealta nimeltään Neelufar Seyed Ghalichi, on iranilainen realityjulkkis ja lakimies, jota on nimitetty Persian Barbieksi. Hän on perustanut uimapukumerkin ja ripsisarjan. Houstonissa varttunut Lilly on ollut otsikoissa muun muassa poikaystävänsä pettämisen ja silikonirintojensa merkeissä. Kohua neitokainen aiheutti taannoin väittämällä, että AIDS voi levitä käytetyistä bikineistä.