Jessica Alba piti lupauksensa – paljas pinta katosi täysin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon lukuisia kertoja rankattu Jessica Alba on kahden lapsen äiti. Perhe-elämään viime vuosina keskittynyt kaunotar työskentelee parhaillaan kahden uuden elokuvan parissa. Tammikuussa Jessica kertoi, ettei enää koskaan tule paljastelemaan.

Nyt Jessica Alba osoittanut pitävänsä lupauksensa osallistuessaan Länsi-Hollywoodissa järjestettyyn Tommy Hilfigerin uuden lippulaivamyymälän avajaisiin. Hän oli nimittäin pukeutunut kaiken täydellisesti peittävään valkoiseen asuun, joka ei vahingossakaan paljastanut yhtään ylimääräistä paljasta pintaa.

Ranskalaista, kanadalaista ja meksikolaista sukua oleva Jessica Alba on naimisissa elokuvaohjaaja Cash Warrenin kanssa. Pariskunnalla on tyttäret Honor ja Haven. Näyttelijätär aiheutti aikoinaan kohun, kun hän aloitti seurustelusuhteen 12 vuotta vanhemman vastanäyttelijänsä Michael Weatherlyn kanssa. He tapasivat toisensa Dark Angel -sarjassa, ja kihlautuivat Alban 20-vuotissyntymäpäivänä. He kuitenkin erosivat ennen häitään.