Terveysongelmista tulossa Lady Gagalle miljoonien menetykset

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmanlaajuisesti hurjan määrän levyjä myynyt poptähtiin Lady Gaga joutui taannoin perumaan suunniteltuja esiintymisiään selkäkipujensa vuoksi. Laulajattaren mukaan kivut olivat niin pahoja, ettei hän viimeisimmän keikkansa jälkeen pystynyt kävelemään hetkeen aikaan.

Nyt selkäongelmat ovat käymässä Lady Gagalle kalliiksi. The Sun -lehden mukaan 26-vuotiasta laulajaa saattaa nimittäin kohdata jopa miljoonien dollarien menetykset peruuntuneiden keikkojen ja selkäleikkauksen vuoksi. Lehden mukaan on mahdollista, ettei Lady Gagan vakuutus korvaa tähden leikkausta, mikäli vamma tulkitaan hänen itsensä liian tiiviillä työtahdilla aiheuttamaksi.

Maailman suosituimpiin lukeutuva poptähti Lady Gaga esitti hiljattain järjestetyssä Barack Obaman virkaanastujaisjuhlassa dueton 86-vuotiaan laulajalegendan, Tony Bennettin kanssa. Pian tämän jälkeen 26-vuotias laulajatar paljasti Twitter-päivityksessään, että hänellä on suunnitelmissa levyttää musiikkia yhdessä Bennetin kanssa.