Shauna Sand ulkoilutti silikonejaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Playboy-malli Shauna Sand tunnetaan muun muassa aiemmasta avioliitostaan Kauniit ja rohkeat -saippuasarjan näyttelijän Lorenzo Lamasin kanssa. Eronnut ja jo uuden miehen löytänyt tähti on näytellyt uransa aikana pienissä elokuva- ja televisiorooleissa.

41-vuotias povipommi on edelleen nuorekkaassa kunnossa, minkä hän todistaakin uusimmalla Instagram-kuvien sarjalla. Shauna poseeraa seksikkäissä otoksissa vähäpukeisenä muun muassa alusasuissa ja bikineissä. Osassa kuvista julkkiskaunotar on vapauttanut silikoninsa yläosattomaan poseeraukseen.

Näyttelijä Lorenzo Lamasin kanssa naimisissa ollut Shauna Sand oli vielä jokunen vuosi sitten kuvankaunis malli, jolla oli edessään loistava tulevaisuus. Sittemmin hän haksahti monien muiden Hollywood-naisten tavoin kauneusleikkauksiin, ja lopputulosta saadaan nyt kauhistella lehtien sivuilla. Sand oli Playboy-lehden Playmate toukokuussa 1996.