Gemma Arterton löi pummia kasvoihin: ”Olen aina halunnut lyödä ihmisiä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

James Bond: Quantum of Solace -elokuvan naistähti Gemma Arterton meni taannoin naimisiin päätähti Daniel Craigin sijaisvartaloa esittäneen stuntmiehen kanssa. 25-vuotias brittikaunotar nähdään parhaillaan elokuvateattereissa Hannu ja Kerttu: Noitajahti -elokuvassa.

27-vuotias Gemma tunnetaan silmiä hivelevistä muodoistaan. Gemma Arterton muistuttaa kuitenkin tarpeen tullen liian läheisiksi käyviä miehiä vanhasta ”Katsoa saa, mutta ei koskea” -säännöstä. Tähti nimittäin tunnustaa BBC1-kanavan haastattelussa lyöneensä häntä kähminyttä miestä.

– Olin pankkiautomaatilla, ja samassa huoneessa kanssani oli pummi. Hän tuijotti minua, ja tarttui yhtäkkiä takapuoleeni kovakouraisesti. Käännyin ympäri ja löin häntä kasvoihin, Gemma Arteron tunnustaa.

– Tajusin lyöneeni pummia, joten juoksin karkuun. Onnekseni hän ei lyönyt takaisin. Minulle tuli oikeastaan aika huono omatunto tapahtuneesta, Gemma jatkaa.

Näyttelijätär paljasti lähteneensä mukaan Hannu ja Kerttu: Noitajahti -elokuvaan pitkälti siitä syystä, että hän pääsisi harjoittamaan kuvauksissa fyysistä väkivaltaa. Hänen täytyi harjoittella erilaisia taistelulajeja elokuvaa varten.

– Olen aina halunnut lyödä ihmisiä. Siksi lähdin tähän elokuvaan mukaan. Se oli hauskaa.

Gemma Artertonilla on historiaa kuvausryhmän jäsenen kanssa seurustelusta, sillä taannoin hän tapaili 19-vuotiasta espanjalaista stuntmies Eduardo Munozia. Pariskunta tapasi toisensa Munozin toimiessa Artertonin ratsastuksenopettajana Prince Of Persia : The Sands Of Time -elokuvan kuvauksissa. Suhde päättyi myöhemmin samana vuonna, sillä he olivat liian nuoria vakavaan suhteeseen eikä heillä ollut yhteistä kieltä.