Jennifer Love Hewitt sai photoshopista – upea lopputulos

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijäkaunotar Jennifer Love Hewitt tähdittää parhaillaan Yhdysvalloissa The Client List -televisiosarjaa. Äskettäin hänet nähtiin kyseisen ohjelman mainosvideolla puolialastomana.

Nyt Jennifer on poseerannut seksikkäässä Shape-lehden kansikuvasssa. Kurvitar esiintyy otoksessa pinkin ja valkoisen sävyisissä bikineissä, jotka korostavat hänen kroppansa muotoja. Näyttelijätär näyttää photoshopatussa kuvassa aiempaa hoikemmalta.

jenniferlovehewitt15022013

Kuva: Splash
Kuva: Splash

33-vuotias Jennifer Love Hewitt aloitti näyttelijäuransa jo lapsena Kids Incorporated –televisiosarjassa. Vuonna 1997 hän tähditti Tiedän mitä teit viime kesänä -hittielokuvaa ja naisen ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe -elokuvat kuuluvat myös neitokaisen tuotantoon. Näyttelijätär kertoi viime keväänä ihastuneensa Maroon 5 -yhtyeen Adam Levineen.