Jennifer Nicole Leen bikinit valahtivat alas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Fitness-kaunotar Jennifer Nicole Lee on saanut viime aikoina kovasti jalansijaa sekä mallimarkkinoilla että kirjailijana. Kymmeniä kiloja ”entisestä elämästään” laihduttanut kaunotar onkin nykyisin tuttu näky lehtien palstoilla.

Äskettäin Jennifer julkaisi verkossa ystävänpäiväkuvan, jossa hän keikisteli vähäpukeisena. Nyt Jennifer on kuvattu nautiskelemassa vapaapäivästään uima-altaalla Miamissa. Hänen bikiniensä alaosa oli ilmeisesti hieman löysällä, sillä niiden alaosa valahti alas Jenniferin noustessa altaasta.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Pian Jennifer julkaisee kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.