Maria Menounos paljasti rintavakonsa näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijä-toimittaja Maria Menounos ei ole vielä kovinkaan tunnettu maailmanlaajuisesti, mutta tänä vuonna hän on tehnyt läpimurtoa viihdelehdissä. Maria esitteleekin mielellään treenattua vartaloaan kameroille.

34-vuotias Maria Menounos nähdään parhaillaan poseeramassa Men’s Fitness -lehden kansikuvassa, jossa hän keikistelee keltaisiin bikineihin sonnustautuneena. Samaan aikaan hänet on nyt kuvattu osallistumassa Oz The Great and Powerful -elokuvan ensi-iltaan näyttävässä asussa. Viime aikoina yhä useampi supertähtien iltapuku on paljastanut kantajansa dekolteeta totuttua enemmän, ja Maria kulkee siinäkin trendien aallonharjalla.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Kreikkalais-amerikkalaista sukujuurta oleva näyttelijäkaunotar teki Yhdysvalloissa läpimurtonsa jo teini-ikäisenä vuonna 1996 voittamalla kaksi missititteliä. Tuolloin hän voitti Miss Massachusetts Teen ja Miss Teen USA -kilpailut. Sittemmin hän voitti Miss Massachusetts USA -kilpailun vuonna 2000. Vuonna 2006 Maria nähtiin sadoissa miljoonissa kodeissa juontamassa Kreikan Euroviisuja, jossa suomalainen Lordi vei voiton. Televisiotähti paljasti äskettäin joutuneensa nuorempana lääkärien seksuaalisen ahdistelun uhreiksi.