One Direction -komistukset piirsivät omakuvat – psykologi antoi arvionsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituin poikabändi One Direction takoo rahaa muun muassa menestyksekkäillä albumeillaan, mainosdiileillään, maailmankiertueella ja erilaisilla oheistuotteilla. Viisikon jokaisen jäsenen kerrottiin juuri tienanneen viimeisen kahden vuoden aikana 18,7 miljoonaa euroa.

Nyt popparit piirsivät itsestään omakuvat hyväntekeväisyystarkoituksessa. One Direction -komistusten tekemät piirrokset myydään Ebay-verkkokaupassa. Zayn, Niall, Liam ja Harry saivat teoksistaan myös psykologi Jo Hemmingsin arvion.

The Sun -lehdessä haastatellun psykologin mukaan Zayn Malikin piirros kertoo miehestä, joka on tasapainossa itsensä kanssa. Tummalla popparilla on Hemmingsin mielestä viestinvälittäjän rooli yhtyeessä, ja hän on myös yhtyeen vakavin ja onnellisin jäsen.

Niall Horan saa osakseen jyrkän tuomion tekemänsä kuvan perusteella. Piirroksesta puuttuu suu, korvat ja hiukset, minkä takia Jo Hemmings näkeekin nuorukaisen pohjimmiltaan varautuneena ja epävarmana miehenä. Hän ei myöskään signeerannut kuvaansa, joten Horan ei ehkä ole varma asemastaan yhtyeessä.

Harry Stylesin piirroksessa on kiharapäinen tikku-ukko, minkä psykologi tulkitsee kyvyksi ymmärtää oma suosio ja sen tavaramerkkinä toimivat asiat, kuten hiukset. Hemmings kuitenkin pelkää, että Harryn suosio pohjaa liikaa tiettyyn mediakuvaan kuin kykyihin.

Yhtyeen Liam Payne piirsi itsestään sarjakuvamaisen apinahahmon. Psykologin arvion mukaan mies näkee itsensä bändin koomikkona, joka saa muut hymyilemään. Tähdellä on Hemmingsin mukaan ollut myös lapsuuden ongelmia, jotka on voitettu menestyksekkäästi.