Nicki Minaj paljasti jättipeppunsa – julkaisi itse kuvat netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Naisräppäri Nicki Minaj tunnetaan suorasukaisen tyylinsä lisäksi muhkeista kurveistaan. Hän on lisäksi julkaissut verkossa usein hieman keskimääräistä paljastavampia kuvia itsestään, eikä neitokaisen pukeutumistyyli muutenkaan ole niitä peittävimpiä.

Nyt neitokainen on julkaissut jälleen paljastavaa kuvamateriaalia itsestään. Parhaillaan aurinkolomalla oleva kaunotar nähdään nimittäin tuoreissa Twitter-kuvissaan pienissä bikineissä esittelemässä muhkeaa takapuoltaan kameralleen.

30-vuotias Nicki Minaj tunnetaan värikkäästä ja ristiriitaisesta julkisuuskuvastaan, jonka keskiössä ovat mauttomaksikin väitetty pukeutumistyyli ja suorasukaiset rap-lyriikat. Monet naisen fanit tietävät hänen useista alter egoistaan, joita hän korostaa muun muassa omaksumillaan aksenteilla ja vaatetuksella. Minaj työskentelee parhaillaan American Idol -laulukilpailun tuomaristossa Mariah Careyn, Randy Jacksonin ja Keith Urbanin kanssa.