Harlem Shake levisi nyt myös Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen maailmanlaajuiseksi kasvaneesta Harlem Shake -nimisestä netti-ilmiöstä, joka on saanut YouTubeen jo satoja sisällöltään samanlaisia videoita. Niistä suosituimmat ovat keränneet jopa kymmeniämiljoonia katselukertoja.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt mukaan on saatu myös suomalainen Harlem Shake –video, joka on kuvattu Pasilassa. Sisällöltään se noudattelee luonnollisesti samaan ilmiöön kuuluvia esikuviaan.

Harlem Shake -ilmiö sai alkunsa videosta, jossa henkilö tanssi hieman poikkeuksellisella tavalla keskellä huonetta ilman, että kukaan muu huoneessa oleva kiinnitti häneen huomiota. Hetken kuluttua kaikki tanssivat villisti. Sittemmin videosta on tehty sadoittain uusia versioita, joista monet ovat saaneet miljoonia katselukertoja ja muutama jopa yli kymmenen miljoonaa.