Maailman kallein leipäannos – kuorutettu kultapölyllä

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet ravintolat pyrkivät saamaan mainetta ja kunniaa kehittämällä toinen toistaan kalliimpia annoksia, ja joskus ruoka-annosten hinta voi nousta tuhansiin euroihin. Nyt Britanniassa on lanseerattu maailman kallein leipäannos, jolla on hintaa noin 200 euroa.

Kuva: Foodbeast
Kuva: Foodbeast

Cheltenhamissa sijaitseva Tangberryn kahvila on kehittänyt The Bacon Bling Sandwich -nimisen leipäannoksen, joka sisältää seitsemän siivua harvinaista pekonia, tryffeliä, sahramia, vapaiden kanojen munia ja lisäksi lautaselle ripotellaan vielä kultapölyä.

Huippukalliiden annosten tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen, sillä varoilla autetaan Swazimaassa asuvia köyhiä lapsia. Guinnessin ennätystenkirjassa leipä ei vielä ole, Foodbeast uutisoi.