Madonna suuren surun keskellä: ”Ilman häntä minulla ei olisi uraa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

MDNA-kiertueellaan parhaillaan kiertävä popin supertähti Madonna liittyi vastikään Instagram-palveluun. Hänen rohkeita kuvajulkaisujaan on sittemmin saatu seurata kyseisellä verkkosivustolla. Nyt 54-vuotias popin kuningatar on kuullut suru-uutisia.

Hänen entinen miesystävänsä Mark Kamins on nimittäin kuollut sepelvaltimotautiin 57-vuotiaana Guadalajarassa, Meksikossa. DJ:nä ja musiikkituottajana työskennellyt mies on vastuussa siitä, että Madonnasta ylipäätään tuli eräs aikakautemme suurimmista popikoneista.

Kamins nimittäin otti 1980-luvulla aloittelevan laulajattaren siipiensä suojaan ja esitteli hänen demojaan Sire Records -levy-yhtiön johtajalle, Seymour Steinille, joka antoi lopulta neidolle levytyssopimuksen. Pariskunta myös seurusteli keskenään tähden uran alussa.

– Olen pahoillani kuullessani Markin kuolemasta. En ole nähnyt häntä vuosiin, mutta ilman häntä minulla ei ehkä olisi laulajan uraa. Hän oli ensimmäinen demojani soittanut DJ. Hän uskoi minuun kauan ennen kuin kukaan muu. Levätköön rauhassa, kertoi Madonna The Hollywood Reporter -lehdelle antamassaan lausunnossa.

Ensimmäisessä Instagram-viestissään Madonna tervehti fanejaan k*sipäinä. Hän julkaisi sivustolla otokset, joissa hän muun muassa esittelee rintavarustustaan ja siemailee alkoholiannosta Martini-lasista. Äskettäin Madonnan kerrottiin olevan vuoden 2012 kiertuekuningatar, sillä hän tienasi MDNA-kiertueellaan yhteensä 141 miljoonaa puntaa, eli 181 miljoonaa euroa.