Petri Nygård seikkailee nyt avaruudessa – Iron Skyn tiimi työsti videon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimainen kohuräppäri Petri Nygård on julkaissut uuden musiikkivideonsa kappaleeseen 3 asiaa. Nygård-faniksi tunnustautuva elokuvaohjaaja Timo Vuorensola vie idolinsa ulkoavaruuteen kappaleen musiikkivideolla. Videon tehosteista vastaa Iron Skyn taustalla vaikuttanut Troll VFX.

– Onhan tää hullua, kun asioita vaa tapahtuu että tässäny on sitte musiikkivideo tehty elokuvaohjaaja Timo Vuorensolan kanssa, Petri Nygård ihmettelee.

– Hämmästyttävää ja mielenkiintosinta tässäny on ollu se, että kuinka näkee kun asiat kehittyy pelkistetystä kirkkaasta green screen-kuvasta siihen valmiiseen… jolloin austraaliassakin palkitut efekti-ukotkin on painanu kädenjälkensä siihen.,se muutos on vaan aivan huikeeta!!! en melkee pysty vieläkää tajuaan että tää on nyt tässä pakko kattoo video uudestaan! naureskelee Petri.