Pikkulapsista Talent-sensaatio – tuomarit eivät uskoneet silmiään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa taannoin nähty Talent ei onnistunut keräämään kovinkaan suuria yleisömassoja ruutujen ääreen, mutta monissa muissa maissa menestys on ollut valtaisaa. Ohjelmasta on syntynyt myös lukuisia tähtiä jopa kansainvälisille viihdemarkkinoille. Nyt arkistojen kätköistä on noussut esiin lasten huikea esitys.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kyseessä on ilmeisesti Venäjän Talent-ohjelmassa aikoinaan nähty esitys, jossa kaksi pikkulasta nähdään esittämässä uskomattoman näyttävää tanssia. Vain aniharva aikuinenkaan kykenee vastaavaan suoritukseen, joten ei ole ihme, että ohjelman tuomaritkaan eivät olleet uskoa silmiään.

Alunperin jo vuonna 2009 YouTubessa julkaistu video nousi viikonloppuna uudelleen otsikoihin ja leviää parhaillaan nopeasti myös sosiaalisessa mediassa. Se on saanut muutamassa päivässä miljoonia uusia katsojia ja suosio kasvaa nopeasti. Yhteensä katsojia on jo lähes 39 miljoonaa.