Star Warsin Yoda lapsena? Hämmentävä yhdennäköisyys ihastuttavaan pienokaiseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

George Lucasin luoma Star Wars -elokuvasaaga on tehnyt monista hahmoistaan suoranaisia legendoja, joista eräs maineikkaimmista on viisas jedimestari Yoda. Fiktiohahmon taustasta ei ole saatu kovinkaan paljon tietoa, mutta hänen tiedetään olleen elokuvien aikaan yli 800 vuotias.

Nyt verkossa ihastuttaa video kinkajou-pienokaisen hoivahetkestä. Pienokainen saa nimittäin videolla evästä tuttipullosta, mutta päähuomio ei kuitenkaan liity siihen. Kinkajou-poikanen näyttää nimittäin hämmentävän paljon nuorelta Yodalta.

Kuva: Lucasfilm
Kuva: Lucasfilm
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kinkajou on Etelä- ja Keski-Amerikan sademetsissä elävä pienikokoinen eläin, joka painaa kahdesta kolmeen kiloon. Kasvissyöjällä on erittäin terävät hampaat. Vankeudessa Kinkajou syö usein hunajaa, josta johtuukin sen toinen kutsumanimi ”Hunajakarhu”. Yleensä rauhallinen ja leikkisä eläin voi lemmikkinä hyökätä isäntänsä kimppuun jopa vuosien tuttavuuden jälkeen. Paris Hilton nousi otsikoihin vuonna 2006 hankittuaan kinkajoun lemmikikseen ja sen purtua häntä käteen.