Uusi muoti-ilmiö paljastaa nyt rinnat – liian rohkeaa suomalaisnaisille?

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaatetusalalla trendit tulevat ja menevät joskus hyvinkin nopeasti, ja uusista tuulahduksista vain aniharva lyö lopulta oikeasti läpi myös katumuodissa. Eilen Lontoon muotiviikoilla nähtiin suunnittelija Todd Lynnin tulevaa mallistoa, jollaista ainakin miehet voisivat katsella ensi kesänä myös Suomessa.

Naispuoliset supertähdet ovat viime kuukausina pukeutuneet yhä useammin rintavakoa rohkeasti paljastaviin asuihin, mutta nyt Todd Lynn on mennyt vielä hieman pidemmälle.

Lontoon catwalkeilla nähtiin nimittäin joukko asuja, jotka paljastivat mallikaunottarien rintamuksen lähes kokonaan. Pitsimäiset mustat yläosat olivat nimittäin hyvinkin läpinäkyviä, eikä niiden alla ollut lainkaan esimerkiksi toppeja tai rintaliivejä.