Chris Brown halutaan heti vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Chris Brown joutui äskettäin käsirysyyn laulaja Frank Oceanin kanssa Westlake-studion parkkipaikalla, kunnes paikalle saapuneet poliisit jäähdyttivät tilanteen tunnelman. Viime viikolla toinen tappelu johti oikeusjuttuun räppäri Draken kanssa.

Rihannan törkeästä pahoinpitelystä edelleen viiden vuoden ehdonalaista tuomiota suorittava räppäri halutaan nyt pois vapaudesta ja kaltereiden taakse vankilaan. Syyttäjä nimittäin vaatii, että tuomioistuin kumoaa ehdollisen tuomion ja muuttaa sen ehdottomaksi.

Syyttäjän mukaan Chris Brown ei nimittäin suorittanut yhdyskuntapalveluaan vaadittavalla tavalla. Viime kuukausien tappelut eivät nekään vaikuta ainakaan positiivisesti tilanteeseen. Vaatimus esitettiin oikeudelle jo pari viikkoa sitten, ja sen jälkeen ehdonalaista valvonut viranomainen on ilmoittanut eroavansa. Nyt Brown voi pahimmassa tapauksessa joutua pitkäksi aikaa vankilaan. Lisäksi hän voi joutua suorittamaan uudelleen koko 180 päivän yhdyskuntapalvelunsa.

Rihanna seurusteli aikoinaan Chris Brownin kanssa kuukausien ajan mutta suhde päättyi vuonna 2009 pahoinpitelytapauksen vuoksi. Sittemmin Rihanna antoi Brownille julkisesti anteeksi ja jouluna 2012 pariskunta vahvisti olevansa taas yhdessä. Suhteen jatkuminen suututti tuhannet Rihannan fanit.