Fergie ja Josh Duhamel saavat perheenlisäystä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

The Black Eyed Peas -yhtyeen laulajatar Fergie on ollut neljän vuoden ajan naimisissa näyttelijäkomistus Josh Duhamelin kanssa. Viime aikoina pariskunta on yrittänyt saada lasta alulle.

Nyt he ovat mitä ilmeisimmin onnistuneet tavoitteessaan. Popkaunotar julkaisi Twitter-blogissaan hellyyttävän kuvamanipuloidun lapsuusotoksen itsestään ja aviomiehestään. Kuvatekstissä hän paljasti faneilleen ilouutisen raskaudestaan.

– Josh ja minä ja vauva – siitä tulee kolme! Kirjoitti Fergie Twitter-blogiinsa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Fergie herätti julkisuudessa huhut vauvasta jo aiemmin tässä kuussa, kun hän ilmestyi Safe Haven -elokuvan ensi-iltaan mustassa löysässä mekossa. Laulajatar puhui äskettäin haastattelussa hänen miehensä Josh Duhamelin väitetystä seksiskandaalista. Vuonna 2009 tähteä syytettiin vaimonsa pettämisestä stripparin kanssa. Fergien mukaan kohu vain vahvisti parin liittoa.