Kardashian sai tylysti potkut X Factor -tuomaristosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin perhe on ollut jatkuvasti otsikoissa varsinkin sen jälkeen, kun perheen tunnetuin tähti Kim Kardashian julkisti odottavansa vauvaa räppärimiehensä Kanye Westin kanssa. Nyt perheen toinen sisar, Khloe Kardashian, on kuitenkin saanut tylyn kohtalon hittiohjelmassa.

Realitytähti ja juontaja on nimittäin saanut potkut X Factor -ohjelman tuomaristosta. The New York Post -lehden mukaan Khloe ei ole saanut kutsua jatkaa sopimustaan seuraavalle kaudelle. Hänet kiinnitettiin tuomaristoon ilman aikaisempaa televisiokokemusta ja Khloe onkin ollut usein kameroiden edessä hermostunut ja epävarma.

Asiasta kertonut The Huffington Post vihjasi, että potkujen takana olisi kiinnitys The Voice -ohjelmaan, mutta väitteelle ei ole saatu vahvistusta. Khloen tilalle X Factoriin uskotaan tulevan Cheryl Cole, joka puolestaan sai vähintään yhtä tylysti potkut, kun Britney Spears kiinnitettiin ohjelman tuomaristoon.

28-vuotiaan Khloe Kardashianin kerrotaan yrittäneen pitkän aikaa saada lasta miehensä Lamar Odomin kanssa. Äskettäin neito kuitenkin rauhottui näiden suunnitelmien suhteen, ja päätti, ettei aio stressata mahdollisesta jälkikasvustaan. Kardashianin kerrotaan kuitenkin unelmoivan lapsesta, joka syntyisi samaan aikaan Kim-siskon perheenlisäyksen kanssa.