Lady Gaga liikkuu nyt pyörätuolilla – esitteli sen nettikuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmanlaajuisesti valtavan suosion saavuttanut poptähtiin Lady Gaga joutui taannoin perumaan suunnitellun kiertueensa. Laulajattaren mukaan selkäkivut olivat niin pahoja, ettei hän viimeisimmän keikkansa jälkeen pystynyt kävelemään hetkeen aikaan.

Lady Gaga joutui selkävaivojen vuoksi sittemmin lonkkaleikkaukseen. 26-vuotiaan tähden täytyy käyttää operaatiosta toipuessaan jonkin aikaa pyörätuolia. Lady Gaga on nyt jakanut Twitter-tilillään kuvan Emmaksi ristimästään pyörätuolista.

– Tämä on Emma, tähti twiittasi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Kaikki eivät usko, että Lady Gagan kiertueen loppujen keikkojen peruuntumisen syynä olisi ollut terveydelliset ongelmat, sillä Examiner-lehden mukaan yleisölle kerrottu syy tähden selkäkivuista ei pidä paikkaansa. Lehden saamien tietojen mukaan todellinen syy on heikosti sujunut lipunmyynti, joka ei sujunut tarpeeksi hyvin, jotta ne olisivat kattaneet kiertueesta syntyvät valtavat kulut.

– Lipunmyynti ei ollut katastrofi, mutta se ei ollut myöskään tarpeeksi hyvä kattaakseen valtavat tuotantokulut. Uskon todella, että Lady Gaga yrittää saada ”vammansa” näyttämään todellista pahemmalta. Tämä on selvästi peitetarina, Examiner-lehdelle kommentoitiin.

Maailman suosituimpiin lukeutuva poptähti Lady Gaga esitti hiljattain järjestetyssä Barack Obaman virkaanastujaisjuhlassa dueton 86-vuotiaan laulajalegendan, Tony Bennettin kanssa. Pian tämän jälkeen 26-vuotias laulajatar paljasti Twitter-päivityksessään, että hänellä on suunnitelmissa levyttää musiikkia yhdessä Bennetin kanssa.