Lady Gagan kaikki keikat peruttu – todellinen syy salattu yleisöltä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuisesti hurjan määrän levyjä myynyt poptähtiin Lady Gaga joutui äskettäin perumaan suunniteltuja esiintymisiään selkäkipujensa vuoksi. Nyt Examiner-lehti kertoo, että kiertueen järjestänyt Live Nation on päättänyt peruuttaa koko kiertueen jäljellä olevat keikat.

Lehden mukaan yleisölle kerrottu syy tähden selkäkivuista ei pidä paikkaansa, sillä sen sisäpiiristä saamien tietojen mukaan todellinen syy on heikosti sujunut lipunmyynti, joka ei sujunut tarpeeksi hyvin, jotta ne olisivat kattaneet kiertueesta syntyvät valtavat kulut.

– Lipunmyynti ei ollut katastrofi, mutta se ei ollut myöskään tarpeeksi hyvä kattaakseen valtavat tuotantokulut. Uskon todella, että Lady Gaga yrittää saada ”vammansa” näyttämään todellista pahemmalta. Tämä on selvästi peitetarina, Examiner-lehdelle kommentoitiin.

Maailman suosituimpiin lukeutuva poptähti Lady Gaga esitti taannoin presidentti Barack Obaman virkaanastujaisjuhlassa dueton 86-vuotiaan laulajalegendan, Tony Bennettin kanssa. Pian tämän jälkeen 26-vuotias laulajatar paljasti Twitter-päivityksessään, että hänellä on suunnitelmissa levyttää musiikkia yhdessä Bennetin kanssa.