Loppuuko Harlem Shake -ilmiö tähän videoon?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla maailmanlaajuiseksi kasvaneesta Harlem Shake -nimisestä netti-ilmiöstä, joka on saanut YouTubeen jo tuhansia sisällöltään samanlaisia videoita. Yhteensä näitä videoita on katsottu satoja miljoonia kertoja. Onko ilmiö kuitenkin menossa yhtä nopeasti kuin tuli?

Nyt verkossa nähdään video, joka lienee ilmiöön heti alkuun kyllästyneiden nettiaktiivien mieleen. Parodiavideossa Harlem Shake sai nimittäin tylyn päätöksen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Viikonloppuna mukaan saatiin myös ensimmäisiä suomalaisia Harlem Shake -videota. Harlem Shake -ilmiö sai alkunsa videosta, jossa henkilö tanssi hieman poikkeuksellisella tavalla keskellä huonetta ilman, että kukaan muu huoneessa oleva kiinnitti häneen huomiota. Hetken kuluttua kaikki tanssivat villisti. Alla vielä pari esimerkkiä.