Daisy Lowen tyttären povi pysäytti muotiviikoilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittikaunotar Daisy Lowe on tehnyt viime aikoina varsin menestyksekästä uraa mallina. Hänet on nähty esimerkiksi Playboy-lehden kannessa. Mallikaunottaren isä on Bush-yhtyeen keulahahmo Gavin Rossdale.

Daisy Lowe on nähty usein erilaisissa tilaisuuksissa muotojaan korostavissa vaatevalinnoissa. Niin nytkin, sillä 24-vuotias neitokainen bongattiin Lontoon muoviikoilla varsin paljastavassa kaula-aukossa. Erikoisen tähden asuvalinnasta teki myös lasinsirpaleilla ja jalokivillä koristeltu mekko.

23-vuotias englantilainen Daisy Lowe tunnetaan nykyisin huippumallina, jonka ura on ollut harvinaisen nousujohteinen. Neitokainen sai aikoinaan alkunsa laulajaäitinsä Pearl Lowen ja Bush-yhtyeen keulahahmo Gavin Rossdalen lyhyestä suhteesta. Rossdale on nykyisin naimisissa laulaja Gwen Stefanin kanssa, joka on siis Daisyn äitipuoli.