Rave Saves: Konemusiikkibileistä rahaa Amnestylle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin Tigerissa järjestetään 30. maaliskuuta kolmatta kertaa Rave Saves -tapahtuma. Kyseessä on Suomen suurin elektronisen musiikin vuosittainen hyväntekeväisyystapahtuma. Tapahtuman takana on klubituottaja Markus Rauramo ja Rave Saves -tiimi.

– Idea lähti liikkeelle elektronisen musiikin ympyröihin hyvin vahvasti jo 90-luvulta asti liittyneen PLUR-ajattelun kautta, jossa korostetaan rauhan, rakkauden, yhtenäisyyden ja kunnioituksen tärkeyttä, Rauramo kertoo.

– Idea saada myös passiivisesti hyväntekeväisyyden tekemisestä kiinnostuneet aktivoitua tavalla, jossa yhdistyy hauskanpito ja tärkeän asian tukeminen loi sytykkeen Rave Saves- konseptin viemisestä eteenpäin. Tapahtuma on jokavuotinen kullekin vuodelle ajankohtaisilla teemoilla ja artisteilla varustettuna.

Rave Saves -tapahtuman koko tuotto lahjoitetaan ihmisoikeusasioiden edistämiseksi ja Amnesty Internationalin Suomen osaston toimintaan. Tuborgin sponsoroimassa tapahtumassa esiintyvät seuraavat artistit:

Orkidea (Unity)

Milla Lehto (FADE)

Temper2 (Casper&Markus Live!)

Eliot Ness (Reiv:)

Concha (Candyland)

Tony Profondo (Mixxed, FADE)

Niko Geselle (Mixxed)

Antti Rasi aka Paul Easy (BER, After Hours)

Flink (Candyland)

Physics (Helsinki Jungle Mafia)

Muffler (Hospital)

Burma (Renegade, Helsinki Jungle Mafia)

Genki (Basstards)

Vj Klaustrofobia

Lights by Pinkki