Poliisi teki ällistyttävän löydön rannalta – salakuljettajien varasto luolassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanhoissa tarinoissa kuvaillaan usein millaisia voisivat olla merirosvojen käyttämät piilopaikat. Nyt Yhdysvalloissa Kalifornian pohjoisosissa on löytynyt oikea merirosvojen kätkö, joka osoittautui yllättävän paljon tarujen kaltaiseksi paikaksi.

Rannalla sijaitsevasta luolasta löytyi valtava määrä aseita, huumeita ja käteistä rahaa. Aseita oli nimittäin yhteensä yli sata, marijuanaa kymmeniä kiloja ja käteistä rahaakin noin 12.000 dollaria.

Kätkön epäillään kuuluvan salakuljetuksesta epäillylle Ryan Floydille. Miehen asunnon liepeiltä löydettiin samalla myös useita varastettuja autoja. Aseista noin parikymmentä oli ilmoitettu varastetuksi. Floyd pidätettiin taannoin ja hän odottaa oikeudenkäyntiä vankilassa ilman takuusummaa.