Selena Gomezilla huikea kaula-aukko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä vuonna julkaistaan odotettu Spring Breakers -elokuva, jota tähdittävät viihdemaailman nuoret näyttelijäkaunottaret Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Ashley Benson ja Rachel Korine. Nyt elokuva on valmis ja sen ensi-iltoja juhlitaan parhaillaan ympäri maailmaa.

Spring Breakers -elokuva on herättänyt jo etukäteen kohua, sillä neitokaiset esiintyvät elokuvassa lähinnä bikineissä ja se sisältää myös rohkeita seksikohtauksia. Seksikkyyttä oli ilmassa myös elokuvan eilen järjestetyssä Saksan ensi-illassa, jossa päätähdet olivat tietenkin paikalla Berliinissä. Erityisesti Selena Gomezin kaula-aukko yllätti rohkeudellaan.

Harmony Korinen ohjaama Spring Breakers -elokuva kertoo neljästä teinitytöstä, jotka ajautuvat ongelmiin tutustuessaan pahamaineiseen huumediileriin. Elokuvassa tullaan näkemään myös suosikkinäyttelijä James Franco. Rohkean elokuvan Yhdysvaltojen ensi-ilta pidetään 5. maaliskuuta. Elokuvan virallinen traileri julkaistiin aiemmin tässä kuussa.