Nuori pari koki jymy-yllätyksen ravintolassa – hyvä kiertämään

Ohhoh! · Stara.fi

Taannoinen ystävänpäivä sai miljoonat ihmiset antamaan läheisilleen lahjoja ja esimerkiksi ravintolat täyttyivät illallisvieraista. Eräässä amerikkalaisessa ravintolassa koettiin samalla iloinen yllätys, joka saa todennäköisesti jatkoa ensi vuonna.

Yhdysvaltojen Pittsburghissa asuva Gnomiegnomie-niminen käyttäjä julkaisi Reddit-palvelussa kuvan viestistä, jonka oli vaimoineen saanut illastaessaan ystävänpäivänä Eleven-nimisessä ravintolassa. Pariskunta nautti arvokkaan illallisen, jonka hinnaksi tuli lopulta 250 dollaria. Ruokailun jälkeen henkilökunta toi heille samassa ravintolassa ruokailleen vanhan pariskunnan viestin.

Kuva: Reddit
Kuva: Reddit

Viestissä kerrottiin, että kyseessä oli yllättävä ystävällisyyden osoitus, ja että he maksavat nuoren parin ruokailun. Tässä vaiheessa vanhukset olivat jo poistuneet ravintolasta, joten kiittäminen oli myöhäistä. Viestissä kuitenkin todettiin ainoana toiveena, että lahjan saajat antavat joskus samanlaisen lahjan eteenpäin. Gnomiegnomie lupasi viestissään panna hyvän kiertämään jo ensi vuoden ystävänpäivänä.