Anna Puu ylitti levyä myyty 20 000 kappaletta – platinalevy seinälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kotimaisen musiikin kärkinimiin kuuluva Anna Puu julkaisi 26. lokakuuta kolmannen albuminsa Antaudun. Albumi on nyt ylittänyt platinalevyrajan 20.000 kappaleen myynnillään. Levyn ensimmäinen single oli kappale Kolme pientä sanaa.

Toinen single Säännöt rakkaudelle nousi radiolistan kärkijoukkoon ja on viihtynyt siellä jo yli kymmenen viikkoa. Anna Puu esiintyy ensi viikon perjantaina järjestettävässä Emma-gaalassa. Ehdokkuuksia Puulle kertyi viidessä eri kategoriassa: Vuoden naissolisti, Vuoden albumi, Vuoden popalbumi, Vuoden musiikkivideo ja Yleisöäänestys.

Kolmas albumi Antaudun on saman tekijätiimin käsialaa kuin Anna Puun kaksi aiempaakin albumia. Tuotantotiimiin kuuluvat Anna Puun lisäksi Jukka Immonen, Lasse Kurki ja Knipi. Albumilla kuullaan Anna Puun ja Samae Koskisen yhteissanoitusten lisäksi Heimo Hatakan ja Mariskan lyriikoita.