Jennifer Nicole Lee lenkillä – näky pysäyttää miehen kuin miehen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Fitness-kaunotar Jennifer Nicole Lee on saanut viime aikoina kovasti jalansijaa sekä mallimarkkinoilla että kirjailijana. Kymmeniä kiloja viime vuosina laihduttanut kaunotar onkin nykyisin varsiainen paparazzien lemmikki.

Eilen Jennifer Nicole Lee kuvattiin hoitamassa kuntoaan lenkkeilemällä Miamissa. Puistomaisemissa juoksennellut Jennifer päätyi paparazzien tähtäimiin, mutta varmasti myös jokainen lenkkeilemässä ollut mies pysähtyi hetkeksi katsomaan tätä näkyä. Luonnollisestikaan kaunottarella ei ollut lainkaan liikaa vaatetta yllään.

37-vuotias Jennifer Nicole Lee oli vielä pari vuotta sitten huomattavasti pyöreämpi perheenäiti. Kaunotar laihdutti peräti 30 kiloa poikiensa syntymän jälkeen ja aloitti uran fitness-harjoittelun parissa. Sittemmin Jennifer julkaisi kirjan Beyond the Bikini, jossa hän kertoo elämästään laihdutuksen ja missitittelien jälkeen. JNL-nimelläkin tunnetulla kaunottarella Edward-aviomiehensä kanssa poikalapset Jaden ja Dylan.