Kimberly Wyatt siirtyi näyttävästi malliuralle

Viihdeuutiset · Stara.fi

The Pussycat Dolls -yhtyeen alkuperäisen kokoonpanon paluusta on huhuttu viime aikoina kovasti viidemaailmassa. Viime vuosina yhtyeen naisjäsenistö on vaihtunut kiivaaseen tahtiin, kun Nicole Scherzinger halusi olla yksin parrasvaloissa ja pitää muut jäsenet varjossa.

Nyt The Pussycat Dolls -yhtyeen alkuperäinen jäsen Kimberly Wyatt on esitellyt näyttävää notkeuttaan tuoreissa mallikuvissaan. Kyseessä ovat japanilaisen Yu-Be -kosmetiikkatuotteen mainoskuvat, joissa Kimberly Wyatt poseeraa vesisateessa. Bändiuransa jälkeen hänet on nähty julkisuudessa myös Got To Dance -ohjelman tuomarina.

Pussycat Dolls -yhtye nousi maailmanlaajuiseen suosioon Don’t Cha -hittikappaleen myötä. Läpimurtonsa aikaan kokoonpanossa esiintyivät Nicole Scherzinger, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt, Jessica Sutta, Carmit Bachar ja Melody Thornton. Sittemmin bändi hajosi ja sen manageri Robin Antin kasasi yhtyeen uudelleen tuoreilla jäsenillä. Aika näyttää tekeekö yhtye vielä joskus paluun sen alkuperäisessä kokoonpanossa.