Leigh-Anne Pinnockin asusta loppui kangas kesken?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Little Mix -tyttöbändi voitti X Factor -ohjelman kahdeksannen tuotantokauden viime vuonna Tulisa Contostavlosin avustuksella. Neitokaisilta ilmestyi voiton jälkeen muun muassa singlet Cannonball ja Wings. Yhtyeen debyyttialbumi DNA julkaistiin viime vuoden lopulla.

Yhtye kuvattiin saapumassa Brit Awards -palkintogaalaan. Bändin jäsen Leigh-Anne Pinnock ei ole juuri otsikoissa komeillut, mutta nyt hänen valkoisesta juhla-asustaan näytti loppuneen tekovaiheessa kangas kesken. Siihen viittasi ainakin poikkeuksellisen näyttävä kaula-aukko.

Little Mix -yhtyeen jäseniä ovat Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock ja Jade Thirwall. Tyttöbändin voiton jälkeen he julkaisivat pian Cannonball-debyyttisinglensä. Suosittu yhtye esitti X Factor -ohjelmassa lukuisia hittikappaleita kuten E.T, If I Were a Boy, Telephone ja Don’t Stop The Music. Perrie Edwards seurustelee One Direction -poikabändin laulajan Zayn Malikin kanssa.