Teinityttöjen odotus palkittiin – tässä on One Directionin uusi musiikkivideo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu poikabändi One Direction teki yhteistyötä hyväntekeväisyysjärjestö Comic Reliefin kanssa ja julkaisi 17. helmikuuta oman versionsa Blondien klassikosta One Way Or Another. Kappale on Brittien vuoden 2013 Nenäpäivän virallinen tunnuskappale.

One Way Or Another (Teenage Kicks) nousi heti iTunesin ykköseksi peräti 63 maassa ja siitä on tulossa Comic Reliefin historian eniten myyty single. Musiikkivideo on yhtyeen jäsenten itse kuvaama.

One Direction on tämän hetken suosituin poikabändi. Brittien X Factorista suureen suosioon noussut yhtye on julkaissut kaksi albumia ja rikkonut matkan varrella lukuisia ennätyksiä. One Direction on muun muassa ensimmäinen brittibändi, joka on noussut Yhdysvalloissa kahdella ensimmäisellä albumillaan suoraan listaykköseksi. Kakkosalbumi Take Me Home ylitti viikossa miljoonan myynnin rajan ja se nousi ykköseksi 37 maassa. Suomessa One Direction on myynyt Take Me Home –albumilla platinaa eli yli 20.000 kappaletta.