Ruka Spring Break juhlitaan jälleen huhtikuussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kevään perinteinen Ruka Spring Break -tapahtuma järjestetään tänä vuonna Kuusamossa 18. – 21. huhtikuuta. Yhdeksättä kertaa järjestettävät rinnekarkelot valtaavat Rukatunturin kevään suosituimmalla rinne- ja musiikkitapahtumalla.

Ruka Spring Break pärähtää tänä vuonna käyntiin jo torstaina 18. huhtikuuta, kun viikonlopun hulinat aloitellaan stand-up -illalla. Lauteille päästetään tapahtuman juonnostakin vastaavat koomikot Jussi Simola & Fredi Lilius.

Perjantai aloitetaan tiimikisalla Battery Parkissa, jossa mukana Battery B-Unit ja Battery Sisters sekä Rukan parkkitiimi. Leikkimielisessä kilpailussa tyyli ja pukeutuminen katsotaan eduksi. Mukana ovat esimerkiksi huippulaskijat Kristiina Nisula ja Merika Enne. Ohjelmassa on lisäksi artisteja, joista tähän mennessä ovat varmistuneet Cherry and the Vipers, Elokuu, Stig ja Don Johnson Big Band.