Mick Jaggerin tyttärestä tuli catwalkin kuningatar – upea kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rolling Stones -yhtyeen keulahahmo Mick Jaggerin tytär Georgia Jagger kuohutti pari vuotta sitten poseeraamalla 18-vuotiaana yläosattomissa farkkumerkin mainoskuvissa. Malliuraa tehnyt Georgia on sittemmin saanut seuraa isosiskostaan Lizziestä, joka on nähty myös alastonkuvissa.

Georgia May Jagger nähtiin eilen toteuttamassa malliunelmaansa Milanon muotiviikkojen catwalkilla, jossa hän esitteli Just Cavalli -malliston syksyn 2013 ja kevään 2014 mallistoja.

20-vuotias Georgia Jagger sai jo 18-vuotiaana kiinnityksen brittiläisen Hudson Jeans -vaatemerkin mainoskasvoksi ja -vartaloksi. Kyseessä on farkkumerkki, jonka mainoskuvissa teinitähti nähtiin yläosattomissa vain kyseisiin farkkuihin sonnustautuneena. Georgia May Ayeesha Jagger on Mick Jaggerin ja hänen entisen mallivaimonsa Jerry Hallin tytär. Hän on ehtinyt lyhyellä urallaan poseerata jo muiden muassa Vogue ja Vanity Fair -lehtien kansikuvissa sekä Versacen mallina.