Hugh Jackman ei suostunut James Bondiksi – paljasti viimein syyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen näyttelijä Hugh Jackman on noussut viime vuosina Hollywoodin suosituimpien miesnäyttelijöiden joukkoon. X Men -elokuvissa hurmannut 44-vuotias tähti palaa pian tunnettuun supersankarirooliinsa, sillä hän työstää parhaillaan uutta Wolverine-elokuvaa.

Kengurumaalainen supertähti kertoi jo pari vuotta sitten kieltäytyneensä James Bondin roolista maailman tunnetuimpana agenttihahmona. Nyt hän on viimein paljastanut myös syyn kieltäytymiselleen.

– Ajattelin, että se lokeroittaisi minua liikaa. Olen luonteeltani sellainen, että haluan pitää mahdollisimman monta ovea auki, Hugh Jackman kertoi The Hollywood Reporterille.

Samalla supertähti paljasti suhtautumisensa muuttuneen.

– Nyt aion vain odottaa. Daniel Craig on nyt 62-vuotias, eikös niin? Jankutan hänelle, että hän hajoaa jo palasiksi. Kerron, että olen valmis ottamaan kopin, kun hän päästää irti. On hyvä, että minulla on myös Iso-Britannian passi, supertähti vitsaili haastattelussa.

Taannoin AshleyMadison.com -verkkopalvelun kyselyssä selvisi, että Hugh Jackman on kolmanneksi toivotuin pari avioliiton ulkopuoliseen suhteeseen. Äänestykseen osallistui yli 30.000 vastaajaa. Sydneyssä syntynyt Jackman meni naimisiin vaimonsa Deborra-Lee Furnessin kanssa vuonna 1995.