James Bond 007 Skyfall myi heti platinaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuorein James Bond -elokuva 007 Skyfall menestyy valkokankaan lisäksi parhaillaan hienosti myös DVD ja Blu-ray -muodoissa. Viime vuoden katsotuin elokuva julkaistiin tallenteena 18. helmikuuta 2013 ja se on jo nyt ylittänyt platinarajan yli 114.000 myydyllä kappaleella.

23. James Bond -elokuva 007 Skyfall sai ensi-iltansa 26. lokakuuta ja se on kerännyt elokuvateattereissa jo lähes 650.000 katsojaa. Oscar-voittaja Sam Mendesin ohjaamassa elokuvassa Daniel Craig palaa Bondin rooliin ja Judi Dench on jälleen M.

Elokuvan muissa rooleissa nähdään muun muassa Javier Bardem, Naomie Harris, Bérénice Marlohe ja Ralph Fiennes. 007 Skyfall keräsi viisi Oscar-ehdokkuutta. Adelen esittämän Skyfall-tunnuskappaleen lisäksi se on ehdolla esimerkiksi parhaasta elokuvamusiikista ja parhaasta kuvauksesta.