Koripallomestareille jymy-yllätys konsertissa – upea piilokameratempaus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parin viime vuoden aikana flash mob -tempaukset ovat yleistyneet huimasti, ja nykyisin sellaisia nähdään kuukausittain myös Suomessa milloin minkäkin asian puolesta. Nyt Veikkaajat.com kertoo Turkissa järjestetystä keskimäräistä upeammasta flash mobista.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kyseessä oli sinfoniaorkesterin konsertti, jonne oli kutsuttu Turkin koripallon moninkertainen mestaruusjoukkue Anadolu Efes. Kuten arvata saattaa, pelaajat kyllästyivät nopeasti puisevaan konserttiin. Pian heille koitti kuitenkin todellinen jymy-yllätys, kun he osoittautuivatkin täyden konserttisalin ainoiksi varsinaisiksi katsojiksi. Kyseessä oli nimittäin joukkueen kannustuslaulun flash mob, jossa muut katsojat olivatkin yleisöön soluttautuneita laulajia.