Lindsay Lohan hävisi oikeusjutun – asianajaja tuomittiin!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moniongelmainen näyttelijätär Lindsay Lohan on muuttunut ulkonäöllisesti voimakkaasti viime vuosina muun muassa runsaiden botox-pistosten ansiosta. Taannoin hänen kerrottiin tapailevan 22-vuotiasta tiskijukkaa Julian Caviania.

Lindsay Lohan on yleensä oikeuden edessä syytettynä osapuolena, mutta vuonna 2011 hän nosti kanteen räppäri Pitbullia vastaan. Syynä oli muusikon kappale Give Me Everything, jossa hän viittasi Lohanin vankilareissuun. Neitonen väitti sanoitusten vahingoittaneen tähden julkisuuskuvaa ja aiheuttaneen hänelle henkistä kärsimystä.

The Hollywood Reporter -verkkosivuston mukaan kannetta käsitellyt tuomari on kuitenkin nyt hylännyt kanteen. Tuomarin mukaan sananvapaus sallii Lohanin nimen käytön, sillä tätä ei käytetty kappaleessa mainontaan liittyvissä merkeissä. Hän ei myöskään uskonut sanoitusten aiheuttaneen henkistä kärsimystä Lindsay Lohanille. Tapaus kääntyi siis Lindsay Lohanin leiriä itseään vastaan.

Oikeusjutun häviämisen lisäksi tähden asianajajaa, Stephanie Ovaldiaa, rangaistiin plagionnista. Tuomarin mukaan Ovaldian oikeudessa esittämien asiakirjojen sisältö oli plagioitu lukuisilta verkkosivustoilta, lakifirmoilta ja sanomalehdistä. Asianajaja tuomittiin maksamaan maksamaan oikeudelle korvauksia 750 dollarin, eli noin 568 euron verran.

Lindsay Lohan on yrittänyt jo pidemmän aikaa saada elämänsä takaisin raiteilleen siinä kuitenkaan onnistumatta. Näyttelijättären on huhuttu viimeaikoina suunnittelevan oman yökerhon perustamista New Yorkiin. Hänen väitettiin aiemmin käyneen katselemassa jo sopivia liikehuoneistoja Manhattanilla. Tähden edustaja kielsi kuitenkin äskettäin huhut Gossip Cop -sivustolle, ja sanoi niiden olevan valhetta.