Megan Fox palaa valkokankaalle – ura on pelastettu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Transformers-tähti ja miljoonien miesten päiväunien kohde Megan Fox synnytti viime syyskuussa Noah-pojan. Näyttelijätär paljasti taannoin äitiyden olleenkin hänen elämänsä suurin haave, vaikka aikoo jatkaa uraa myös näyttelijänä.

Megan Fox herätti aikoinaan kohua saatuaan potkut Tranformers 3 -elokuvasta. Syynä olivat kaunottaren kommentit, joissa hän haukkui elokuvien ohjaajaa Michael Bayta, verraten häntä jopa Hitleriin. Välirikon myötä Foxin ura koki rajun takaiskun, sillä suurten budjettien tähtiroolit jäivät siihen.

Nyt Megan Fox ja toimintaelokuvien kultasormi ovat kuitenkin haudanneet sotakirveensä, sillä näyttelijätär tullaan näkemään uudessa Bayn tuottamassa elokuvassa. Michael Bay paljasti verkkosivuillaan, että Megan Fox on mukana tulevassa Teenage Mutant Ninja Turtles -elokuvassa.

The Hollywood Reporter -verkkosivuston mukaan tähti tulee näyttelemään elokuvassa mutanttininjakilpikonnien ihmisystävää, toimittaja April O’Neilliä. Foxin kerrotaan vakuuttuneen elokuvasta ohjaaja Jonathan Liebesmanin esiteltyä hänelle projektin kuvakäsikirjoitusta.

Teinimutanttininjakilpikonnat ovat aikaisemmin seikkailleet sarjakuvissa, viidessä elokuvassa ja lukuisissa animaatiosarjoissa. Michael Bayn Turtles-elokuva joutui taannoin vastatuuleen sarjan fanien osalta, sillä kilpikonnien taustatarinaa aiottiin muuttaa valkokangasta varten. Nyt koko projekti on kuitenkin aloitettu alusta, uuden käsikirjoituksen kera.

Megan Fox on ollut jo pidemmän aikaa naimisissa näyttelijäkomistus Brian Austin Greenin kanssa. Seksisymboli aiheutti mediassa aikoinaan kohua saatuaan potkut Transformers 3 -elokuvasta, kun Fox haukkui elokuvasarjan ohjaaja Michael Bayta ja vertasi tätä Hitleriin. Viime vuonna Fox esiintyi kolmessa elokuvassa, kuten This Is 40 ja Diktaattori.