Michael Jacksonin lapset tulevat odotettua kalliimmaksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Edesmenneen poptähti Michael Jacksonin lapset Prince, Paris ja Blanket määrättiin taannoin T.J. -serkkunsa hoiviin, kun perheen matriarkan ja lasten huoltajan Katherine Jacksonin väitettiin kadonneen päiviksi.

Nyt Michaelin lapsista huolehtiminen on vienyt Tito Jacksonin pojan rahahuolten partaalle. 3T-yhtyeestäkin tuttu T.J. Jackson viettää teini-ikäisten lasten kanssa aikaa 40 tuntia viikossa, vaikka hänellä ei olekaan varaa elättää popikonin jälkikasvua.

Michael Jacksonin kuolinpesän hoitajat aikovatkin antaa miehelle runsaan kuukausittaisen avustuksen. TMZ-sivuston mukaan 34-vuotiaan laulajan kerrotaan saavan todennäköisesti 9.000 dollaria, eli 7.000 euroa, kuussa. Summa tullee takautuvasti hänelle viime heinäkuulta, jolloin hänen huoltajuutensa alkoi.

Aiemmin lasten huoltaja oli isoäiti Katherine Jackson. Asiaan tuli kuitenkin muutos, kun naisen väitettiin viime kesänä kadonneen. Michael Jacksonin lapset olivat huolissaan, kunnes hän löytyi arizonalaiselta klinikalta. Paris Jackson muun muassa väitti sosiaalisessa mediassa isoäitinsä katoamisen olleen sukulaisten juoni. Tällä erää T.J. jakaa lasten huoltajuuden Katherinen kanssa.